: D

Har köpt en ny mobil!!! : D
En jättefin blåmetallic Sony Ericsson Z610i...Är toknöjd med den förutom att kameran gärna kunnat fått va lite bättre. Har fortfarande en miljon funktioner som jag inte förstår mig på (oväntat?) men der ger sig väl...?
Med den nya mobilen följer oxå en ny blogg - en fotoblogg! Adress: modcat942.blogspot.com. Kika gärna om ni har lust men förvänta er inga konstverk... ; D

Kramar till er alla!

Till alla som funderar på julklappar till mig... ; )

  • DVD: Stretchmoves
  • Massage (förslagvis presentkort om du inte är en väldigt duktig massör... eller Jocke ; )
  • Body Shop-produkter
  • Loppispoppis-spel
  • Ett friskt knä till Jocke
  • Yoga-kort på Friskvårdskompaniet
  • Ekonomisk rådgivning
  • Ett "gummiband" för att träna upp axlarna
  • Ju-jutsu Kais "bibel"... ; D

  • Sån är jag... tydligen..

    Inåtvänd Planläggande Abstrakt Känslostyrd person  

     | 
    InåtvändUtåtriktad
    PlanläggandeUpplevande
    KonkretAbstrakt
    TänkareKänslostyrd


    Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.


    Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


    Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


    Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


    Nån som är sugen på att köpa en kakelugn?

    Picture(89)

    Nån som är sugen på att köpa en kakelugn?
    Pris 7000 kr

    Min brors nya hus... eller åtminstone den nya tomten. Huset är t...

    Picture(87)
    Min brors nya hus... eller åtminstone den nya tomten. Huset är tokgammalt o ska rivas för att ersättas med ett mindre fallfärdigt ett... ;-) Joakim - hemmansägare... låter rätt bra va? Önskar iaf han o Jessica lycka till! Behöver ni hjälp är det bara att höra av sig.

    Fest ikväll : D

    men utan Jocke vilket känns lite ledsamt men ska försöka njuta så gott jag kan i tjejernas sällskap istället. Vi ska hålla till hos Söta Sara och förutom undertecknad ska åtminstone Erika, Cilla, Petra och naturligtvis Sara vara där. Kanske kommer Josefin förbi oxå.
    Att dricka mousserande vin tills jag stupar var min plan - då kanske jag kan glömma provgraderingen, den kommande graderingen, jobbet och allt annat som inte är så kul i mitt liv just nu.... : (  Kanske glömmer jag oxå att jag inte får se Jocke oxå på en massa timmar - räknar inte med att han kommer att sova på Åsgatan inatt...
    Tänker ha kul iaf och förhoppningsvis hinner jag kanske sammanstråla med jutstutjejerna och umgås lite med dom oxå... och killarna naturligtvis... ; )

    Cilla - jag har inte graderat än så jag är fortfarande vitbältare... om än kanske en gröngöling till vitbältare... ; )

    Provgraderingshelvetet

    Provgraderingshelvetet är äntligen över... o inte gick det särskilt bra heller. Tror iofs att jag får gradera iaf men är verkligen inte nöjd med min insats. Stackars Rolle... Han fick stå ut med en hel del felaktiga attacker o en bitvis väldigt förvirrad Linda. Tur att vi har några veckor till att finslipa detaljerna på. :-)

    Provgraderingsångest...

    Ska provgradera ikväll.... har sovit alldeles för lite och är toknervös - kan inte på långa vägar allt så bra som jag behöver kunna det, halvjobbigt... 
    Nåväl - ska "hem" o sova en stund, och äta lite så känns det säkert bättre, hoppas jag... : S

    Skänker en tanke till Christer och Joli som ska provgradera till svart ikväll med självaste Hasse B som "gradör", kan gissa att de är än mer nervösa än jag. Lycka till killar!

    Och lycka till till alla vitbältare som ska provgradera med mig ikväll, hoppas att vi alla klarar oss bra! : D

    Kramar till er alla (och en puss till Jocke)

    Fars dags-tips

    Mottages tacksamt...

    Funderar på nåt flytande, whisky eller konjak till exempel - Kvande, har du nåt bra förslag?

    Älskade syster Gunilla, nu ser du att jag lever iaf... ; ) Kul att prata med dig igår!

    Jag enligt mina arbetskamrater...

    Vi hade utbildningsdag på jobbet förra veckan och för att lätta upp stämningen lite (haha) så fick vi lappar med personlighetsbeskrivningar som vi skulle ge till den person den passade bäst in på.... riktigt kul "lära känna dig själv"-övning som lockade fram många skratt och rent av asgarv, speciellt Thomas "galen"... ; ) hihi...

    Själv fick jag följande mer eller mindre smickrande omdömen av mina arbetskamrater:

    * kontrollfreak
    * hälsofreak
    * påläst
    * petig
    * kär
    * noggrann
    * mjuk
    * känslosam
    * stressad
    * rar

    Haha... vet inte riktigt vad jag ska säga om den samlingen förutom att vissa stämmer bättre än andra, speciellt "kär"... ; )


    Helgens bravader del 3...

    Överlevde som sagt, endast med en lagom dos träningsvärk som minne av mitt första Norrlandsläger i ju-jutsu. : D

    Efter en lugn bussresa till Umeå med Kapten Gellin vid rodret så kom vi till Dragonskolan i god tid för att i lugn och ro hinna roffa åt oss bästa platserna (i ett mysrum med löv och ljusslingor i taket... jättefint! : ) och göra oss lite hemmastadda där på dagiset innan välkomst-ceremonin och första passet för lägret.

    Första passet var ett kastpass med en superjudokvinna, Pernilla Ribeiro Novais. Hon var jätteduktig men fick själv kanske inte ut så mkt ur passet som jag ville. Kul och variationsrik uppvärmning var det iaf, och visst var det kul att kasta Emelie men... något fattades...

    Efter detta bar det av till Max för lite välförtjänt födointag som sedan följdes av "häng" på dagiset. Var riktigt trött och fick ett hysteriskt skrattanfall när jag skulle sova. Höll förmodligen halva dagiset vaket... ; )

    Lördagen var helgens bästa... en helt underbar dag på alla sätt och vis - både kropp och själ fick sitt!
    Dagen började med Hasse B - en stor och till synes barsk man men med en stor portion humor i det han gör. Log och skrattade mig igenom passet som till stor del behandlade kihon waza (grundtekniker...). Efter att Hasse plågat oss färdigt så gjorde en mycket märklig man entré i mitt liv - Lars Stålnacke, spirituell och pedagogisk samtidigt som han är mkt skicklig i ju-jutsu. En helt underbar människa som jobbade mycket med känsla och attityd! Om Hasse gjorde mig glad så gjorde Lasse mig rent lycklig! : D

    Innan det var dags för lunch så var jag med på ett extrapass i ne-waza och eftersom det är fantastisk roligt och jag nästan uteslutande sparrade med väldigt duktiga tjejer och killar så var även det en fröjd även om instruktören kanske inte var lika begåvad som Hasse och Lasse.
    Stort tack till Samantha som är så fantastiskt rolig att 'ne-waza' med - hade buskul samtidigt som jag lärde mig mycket av henne.

    Lunchen - inte mkt att orda om - jätteäcklig! Men pausen medförde iaf att jag fick träffa Jocke och det värmer alltid mitt hjärta. Glömde maten, vilade och gosade med honom ist.

    Sista passet för dagen - sportjutsu med Ricard Carneborn. Mycket skicklig och pedagogisk även han, bland annat fick han någorlunda fason på dampkillen som stört gruppen hela dagen - det ska han verkligen ha en eloge för. Själva passet var riktigt svettigt men samtidigt så kul att jag gärna fortsatt en timma till.

    På lördagskvällen hade jag inte mkt energi till övers, bara att ta sig till O'Learys var en pärs men maten och sällskapet gjorde mödan värd. : D Kvällen blev dock inte särskilt lång, vi släntrade tillbaka till dagiset och efter lite mingel och bus somnade jag i ganska så vettig tid iaf.

    Söndagen var helt ok, började dagen med "jigo ryu" (med reservation för ev felstavning) vilket är en mer avancerad form av självförsvar, anpassad för att möta lite grövre våld. Daniel Martini instruerade på ett bra sätt och hela passet var mkt intressant, skulle vara kul att träna men tyvärr är närmaste träningsstället Mo i Rana... : S

    Efter en macka och lite godis till lunch så blev det ett extrapass med Lars Stålnacke - shiatsu, låter som en hundras men det är en form av massage som var otroligt välgörande för min slitna kropp. Blev tyvärr lite illamående av att tokköra sportjutsu m PH Sjöström direkt efter detta så där tog min träningshelg slut. Ställde mig i duschen och njöt istället men lite bittert var det att inte kunna fullfölja passet... : (

    Sammanfattningsvis kan jag bara säga att mitt första Norrlandsläger var helt underbart och jag är så nöjd.... om jag får bestämma blir det inte det sista...
    /Linda som just vaknat efter en fem dagar lång törnrosasömn (kroppen tog lite stryk under lägret... ; )

    Snutteskunken...

    Tänk så underbart det kan vara att vakna upp med en Snutteskunk vid sin sida...

    Jag blir så glad varje morgon jag vaknar upp och kan se Jocke ligga vid min sida. Att lyssna på hans långa djupa andetag gör mig lugn och harmonisk. Han ser så busig ut när han sover, om än på ett rofyllt sätt och jag vill inget hellre än att krypa ner i sängen igen och kura ihop mig vid hans sida och sova vidare i en trygg sömn.

    Jocke - jag älskar dig!

    Helgens bravader del 2...

    Överlevde.... mer info kommer... ; )

    Helgens bravader...

    16:00 avgår bussen till Umeå och Norrlandslägret... : D 
    Längtar... ska bara försöka ta mig igenom arbetsdagen först, fredagar är sällan roliga. Man är så less på att prata i telefonen att man ignorerar hemtelefonen hela helgen... ; )

    Förväntar mig iaf en rolig och tuff helg med mkt intressant träning varvat med skratt och bus. Hoppas bara att Jocke mår bättre, stackarn är riktigt förkyld och mådde inte alls bra igår kväll. : (  Tänk om han inte orkar/vill fara... : (   fast det är nog lika lite troligt som att President Bush erkänner sina synder, avgår frivilligt och väljer att volontärarbeta i Irak...

    Kramar till alla underbara människor som jag knappt hunnit med de senaste veckorna... ni kan trösta er med att det blir fina julklappar iaf... ; )


    RSS 2.0