Min mamma - en stjärna!

Och en "klagomur", problemlösare, rask skurgumma, räddare i nöden, älskling, stjärnkock, djurvän, omhändertagare, lyssnare, påhittig sömmerska, tålmodigt datasnille (för att tillhöra den "äldre generationen ; ), tjurskalle, givmild banktjänsteman (-kvinna)... En riktig ängel kort och gott!

Äntligen klar med lägenheten, med mycket god hjälp av min mor tog det inte så lång tid ändå att få det färdigt. Ingen stress heller, bara skönt att umgås under lite annorlunda former med min älskade mamma.
Längtar så mycket till i morgon när vi får den nya lägenheten... att det då ska städas igen gör mindre - jag gör det med glädje när jag får göra det för min och Jockes skull! :D

Klotterplank
Klottrare: Sara

Tusen tack vännen!
Känns underbart att höra :)
Love you too!

Kom på partaj på fredag förresten!

2007-02-28 @ 01:15:13
URL: http://minvarld.blogg.se
Klottrare: Elin

Tack så mycket! Jag försöker göra mig frisk så fort som möjligt. Ska nog ner på stan och köpa det där echinaforce idag, har inte kommit mig ner på stan tidigare. För nu orkar jag inte vara sjuk längre.

Vad skulle man göra utan mamma???

Kram på dig sötnos

2007-02-28 @ 10:20:45
URL: http://elusen.blogg.se
Klottrare: Elin

Låter bra det. SÄg till när du hittat den. Vad handlar den om?

2007-02-28 @ 12:19:38
URL: http://elusen.blogg.se
Klottrare: Kicki

Det blev många fynd på rean, slutsumman stannade väl på en 500-lapp kanske, men då hade jag ju ändå köpt typ 8-10 böcker eller nåt åt det hållet. =) När skulle vi träffas i eran nya lägenhet förresten? och äta scones?

2007-03-01 @ 11:08:09
URL: http://nifty.blogg.se

Ordet är fritt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0